Buzăul, oraș cum nu a văzut Parisul. Premiul primit de municipiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Orașul Buzău
Facebook - Orașul Buzău
Într-o competiție a unei publicații globale pentru rebranding și dezvoltare de brand, Transform Magazine din Marea Britanie, Buzăul a reuțit să bată la o categorie capitala Franței, Parisul. 

Singura publicație globală pentru rebranding și dezvoltare de brand, Transform Magazine din Marea Britanie, a acordat, miercuri seară, municipiului Buzău, premiul „2021 Transform Awards Europe”, competiție aflată la a 12-a ediție. Aici, municipiul Buzău a concurat cu capitala Franței, Paris, la categoria „Cel mai bun brand de localitate sau de țară”, scrie Știri de Buzău

Creatorul brandului este un tânăr din Iași

                                                                                                                                                         

Creatorul brandului „Buzău-Oraș Deschis” este un tânăr din Iași, designer de brand, cu experiență în informatică. Acum patru ani, Adrian Mironescu a câștigat concursul pentru crearea logoului Buzăului. În doar câteva săptămâni a reușit să pună la punct un logo care a fost selectat din totalul de 24 de proiecte ce au fost depuse.

La ediția din acest an au fost nominalizate firme de prestigiu, la diferite categorii ale concursului, cum ar fi cea mai bună creație vizuală, cea mai bună soluție arhitecturală de brand, cea mai bună signalistică sau cea mai bună relație cu acționarii pe timpul unei campanii.

„Este incredibil!”. Buzăul a învins Parisul

”Am învins în finală Parisul, ceea ce este incredibil! Este un premiu pentru toți buzoienii și vă mulțumesc din tot sufletul pentru echipa formidabilă ce o facem împreună. Hai să facem Buzăul mare!”, a scris pe Facebook primarul Constantin Toma.

În 2017, logo-ul său a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă organizată la Primăria Buzău. Edilul Constantin Toma a menționat că acest logo va reprezenta un nou Buzău, un oraș deschis spre cunoaștere și inovare. De atunci, ieșeanul creează toate materialele publicitare și de informare ale municipalității și pe cele ale companiilor din subordine.                                                                                                                                                                                   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel