Bogdan Constantin Istrățoiu, copilul din filmulețul cu palma lui Băsescu, locuiește la Paris
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bogdan Constantin Istrățoiu, băiatul din filmulețul în care fostul preşedinte Traian Băsescu părea că-l loveşte la un eveniment organizat în 2004 și care a inflamat întreaga societatea în timpul campaniei electorale din 2009, s-a mutat din Italia și se pregătește de cel mai fericit eveniment din viața lui, scrie libertatea.ro .

"Eroul" campaniei electorale din 2009, Bogdan Istrățoiu, are acum 21 de ani, trăiește și muncește la Paris, iar de curând şi-a anunţat prietenii că şi-a cerut iubita în căsătorie.

Cum răspunsul ei fiind "DA", Bogdan Istrățoiu se pregăteşte acum de nuntă.

În 2009, imaginile în care fostul preşedinte Traian Băsescu pare că-l lovește pe Bogdan Istrăţoiu în fața unei scene la un miting electoral organizat în 2004, au inflamat întrega societate.

Chiar dacă imediat după apariţia casetei, copilul a recunoscut că a fost lovit, ulterior şi-a schimbat declaraţiile, negând toată întâmplarea.

Aurelian Pavelescu, revoltat de reacția lui Cristi Danileț față de solicitarea lui C.P. Tăriceanu: Ce vorbiți, d-le?

Despre acest episod controversat, a scris și Adriana Săftoiu în carte sa recent lansată "Cronică de Cotroceni", povestind cum imediat după incidentul de la Ploieşti, cu copilul, Traian Băsescu a sunat-o de urgenţă şi i-a spus ce s-a întâmplat.

"L-a enervat un copil şi l-a îmbrâncit. Nu înţelegeam să fi fost vreun pumn, doar că l-a apostrofat nervos. Nu ştia dacă presa a surprins momentul şi îmi cerea să aflu. Delicată situaţie. Ziariştii auziseră ceva, dar nimeni nu confirma. Subiectul nu a apărut, de unde am dedus că am trecut pârleazul. Băsescu s-a întors în Modrogan. Cum e? Îi spun că nu e nimic clar. L-aţi lovit? Nu, dar l-am repezit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel