Betonieră răsturnată în județul Dâmbovița. O persoană a rămas încarcerată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Betonieră răsturnată în județul Dâmbovița. O persoană a rămas încarcerată
Betonieră răsturnată în județul Dâmbovița. O persoană a rămas încarcerată
Un șofer s-a răsturnat cu betoniera în județul Dâmbovița. 

Momente cumplite, în această după-amiază, pentru șoferul unei betoniere! Acesta s-a răsturnat cu utilajul, după care a rămas încarcerat în cabina acestuia.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care acționează pentru salvarea persoanei surprinse între fiare, dar și care este conștientă. Accidentul s-a produs în satul Butoiu de Sus, comuna Hulubești.

“Se intervine în cazul unei persoane surprinsă de o betonieră rasturnată în  comuna Hulubești, sat Butoiu de Sus.

Acționează echipaje de pompieri de la Detașamentul Găești cu 1 autospecială de stingere cu apa și spumă, 1 autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD, Detașamentul Târgoviște cu 1 autospecială de descarcerare grea și SAJ DB cu un echipaj.

După ce echipajele de la Detașamentul Găești au ajuns la locul evenimentului au găsit o persoană încarcerată care este conștientă. Se acționează pentru scoaterea persoanei”, au transmis pompierii dâmbovițeni, scrie dbonline.ro.

CITEȘTE ȘI Carambol Autostrada Soarelui. Greșeală FATALĂ. Titi Aur: Pariez că niciunul nu a luat această măsură!

Accident cu 13 victime în județul Mureș

Un grav accident rutier s-a produs, joi, în județul Mureș. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că în urma accidentului produs joi la prânz pe DN 15, pe raza localităţii Andreneasa, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, între care şi doi copii, transmite Agerpres.

"Astăzi, în jurul orei 12,05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane."

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă. 

CITEȘTE ȘI  Cauza accidentului de pe Autostrada Soarelui. Titi Aur: Dacă facem un sondaj, nimeni nu a auzit despre așa ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel