Tatăl lui Sebi, după gestul judecătoarei din dosarul Vlad Pascu: Exact această reacţie o are şi în sală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, a reacționat după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, a venit cu o reacție după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a tăcut mâlc în fața jurnaliștilor, refuzând să răspundă la vreo întrebare.

Ea a fost audiată astăzi la Secția pentru judecători din Consiliul Superior al Magistraturii, iar atunci când presa a încercat să îi pună mai multe întrebări, a stat mai bine de un minut mută în fața reporterilor prezenți acolo.

VEZI ȘI: Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc

"Este bine că a văzut o ţară întreagă. Exact această reacţie o are şi în sală - de sfidare. Justiţia română eu cred că trebuie să ne apere pe noi şi văd că ne sfidează în ultimul hal. Pentru ce? Pentru ce au murit copiii ăştia? Ca pe Vlad Pascu, peste trei ani de zile, să-l vedem conducând maşina şi mai omorând alţi oameni? După imaginile pe care le-am văzut, mi-am adus aminte când a întrebat de Sebi dacă este în sală", a spus Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai.

Tatăl lui Sebi: Vrem dreptate şi vrem să se aplice legea. Nu cerem mai mult

"Credeţi-mă că nu ştiu ce se va întâmpla, dacă această judecătoare va rămâne în acest dosar. Suntem foarte bulversaţi. Aşteptam să se întâmple ceva. Copiii să fie răzbunaţi şi Vlad Pascu să primească pedeapsă maximă, că asta merită. Nu cerem mai mult. Vrem dreptate şi vrem să se aplice legea. Nu cerem mai mult. 

Îmi doresc să se mute dosarul din Mangalia, acolo este lumea coruptă. Măcar la Constanţa să se mute. Ştiu că acolo sunt judecători buni care trebuie să judece acest dosar complicat", a mai spus tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel