Avertismentul avocatei Laura Vicol în cazul Condrea: Este în PERICOL
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Invitată la News Magazine, în emisiunea Mihaelei Bîrzilă de la Antena 3, avocata Laura Vicol a lansat un avertisment în cazul Dan Condrea.

Avocata a zis că directoarea Hexi Pharma a vorbit și este în pericol. Are nevoie de protecție. La fel, și fosta soție, Laura Georgescu. Ar trebui cercetat și procurorul care instrumentează dosarul Hexi Pharma. Reținerea a venit mult prea tarziu, într-o țară unde se flutură cătușele la orice oră, a mai zis Laura Vicol.

"Această reţinere a doamnei director Flori Dinu a venit în opinia mea foarte târziu. Sper să aibă o pază la domiciliul unde e în arest. Din punctul meu de vedere da, e în pericol, la fel şi fosta soţie Laura Georgescu. Întotdeauna instanţa are o poziţie mult mai bună faţă de inculpatul care ajută organele să afle adevărul. Faptul că a fost plasată în arest mă duce pe mine cu gândul, prin prisma a 18 ani de experienţă, că a vorbit şi a vorbit mult. Trebuie plasată o supra protecţie asupra acestor două doamne pentru că ştiu foarte multe lucruri. Într-o ţară în care cătuşele flutură, ar trebui întrebat, dacă nu chiar cercetat, procurorul care instrumentează acest dosar. Dacă dl Condrea ar fi fost în custodia poliţiei, nu s-ar fi ajuns la toate astea", a zis Laura Vicol în emisiunea Mihaelei Bîrzilă de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel