Antonescu: Emil Boc la Cluj, ultima redută a regimului Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Prezent, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la evenimentul lansării candidaților USL Cluj, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că "nu Traian Băsescu în Palatul Cotroceni este ultima redută a propriului său regim, ci Emil Boc la Cluj", iar USL trebuie să câștige această ”bătălie simbolică”, în 10 iunie.

În opinia președintelui PNL, Crin Antonescu, USL trebuie să lupte să câștige alegerile locale de la Cluj-Napoca și pentru că aici se află ”una dintre inimile profunde ale României”.

"Nu ne jucăm, suntem oameni serioşi. Am spus că facem o alianţă şi am făcut cea mai solidă alianţă politică din istoria României. Am spus că Victor Ponta va fi prim-ministru şi este şi va fi prim-ministru. Am spus că dacă rezistăm atunci când ne va fi mai greu, frontul se rupe în partea lor, iar oamenii sunt alături de noi şi au nevoie de noi, şi aşa a fost. Trebuie să câştigăm alegerile locale la Cluj, nu doar pentru că este una dintre inimile profunde ale României, ci şi pentru că aici se dă bătălia simbolică, ultima redută a regimului Băsescu. Nu Traian Băsescu în Palatul Cotroceni e ultima redută a propriului său regim, ci Emil Boc la Cluj", a declarat Crin Antonescu.

Acesta i-a întrebat, de asemenea, pe cei prezenți la eveniment dacă vor ca, din 10 iunie, să fie reprezentați de ”un om care a indignat și a dezamăgit întreaga Românie, care a făcut dintr-un Cluj respectat, stimat și urmărit ca tendință de toți românii, un subiect de anecdotă, de parcă ar fi vorba de Caracal”, și dacă vor susține, în continuare, un ”om, care a eșuat în toate planurile, care a devenit simbol pentru toți românii al demagogiei, incompetenței și lipsei de personalitate, servilismului, de un om care este ascuns la Cluj de propriul lui partid, partid pe care încă îl conduce, chipurile”.

Președintele PNL a susținut că locuitorii Clujului pot opta, la alegerile locale, fie pentru un municipiu care ar deveni ”depozitul de deșeuri al Partidului Democrat”, fie pentru un oraș aflat în ”prima linie a dezvoltării României”, care ”să fie în continuare motor, brand și imagine, cu oameni ca Andrei Marga, Ioan Rus, Marius Nicoară, Horea Uioreanu”.

Crin Antonescu a vorbit membrilor și simpatizanților USL Cluj, prezenți la Cinematograful "Florin Piersic", la eveniment participând și premierul Victor Ponta, liderul PC, Daniel Constantin, ministrul de Interne, Ioan Rus, parlamentari PNL, PSD şi PC.

La Primăria Cluj-Napoca candidează, din partea USL, Marius Nicoară, iar la Consiliul Judeţean, candidatul USL este Horea Uioreanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel