Sunt ultimele informații din TAROM: Mesajul primit de toți angajații, în această seară. Ce s-a discutat cu directorul despre salarii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Iată ce trebuie să știe toți angajații TAROM. 

În TAROM, a avut loc o întâlnire, în spatele ușilor închise, între liderii de sindicat și conducere. Conform surselor DCNews, către angajații TAROM a ajuns o comunicare conform căreia, în ciuda faptului că s-ar putea vinde nu mai puțin de cinci aeronave, nu vor fi restructurări de personal. Pe de altă parte, patru aeronave noi vor intra în flota TAROM. Sursa citată mai arată, printre altele, că bugetul pentru salarii cuprinde o majorare cu 5,4%.

TAROM așteaptă acum atât ajutorul de stat, prin Hotărâre de Guvern, de 45 de milioane de euro, cât și semnarea bugetului companiei, care se află pe masa ministrului Transporturilor, și publicarea în Monitorul Oficial. 

Banii se pare că sunt însă insuficienți. Directorul TAROM ar recunoaște că lipsa de personal și plecarea personalului existent sunt cauzate de slaba salarizare. În acest sens, după ce bugetul va ajunge în MO, directorul TAROM ar urma să poarte noi negocieri pe salarizare. 

Pe de altă parte, angajații ar fi transmis ferm că nu sunt de acord cu ruperea Direcției Tehnice, un proces greu și o situație în care salariații ar avea nevoie de protecția Sindicatului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel