„Stăpânul inelelor“ se întoarce. Primele imagini din noul sezon cu Sauron, Galadriel și Celebrimbor / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube
A apărut primul trailer al noului sezon al serialului „Stăpânul inelelor: inelele puterii“.

Sauron este în ascensiune în primul trailer al sezonului 2 al seriei Prime Video „Stăpânul inelelor: inelele puterii”. Premiera va fi anul acesta, pe 29 august. Amazon a publicat primul trailer și a anunțat data premierei în New York City, marți, ca parte a prezentării sale inițiale către agenții de publicitate, scrie Variety.

La o primă analiză a acțiunii din noul sezon, se poate observa cum Sauron (jucat tot de actorul Charlie Vickers) se deghizează într-un elf pentru a-l ajuta pe Celebrimbor (Charles Edwards) în construirea inelelor titulare ale puterii.

În trailer apar creaturi amenințătoare - orci, plante târâtoare și viermi care par să pună stăpânire pe Pământul de Mijloc, în timp ce multe dintre personajele din sezonul 1 se pregătesc de luptă, inclusiv Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) , Arondir (Ismael Cruz Córdova) și Isildur (Maxim Baldry).

Videoclipul include, de asemenea, o imagine a personajului cunoscut sub numele de Străinul (Daniel Weyman) în timp ce mânuiește un toiag de lemn. În finalul sezonului 1, s-a dezvăluit că acesta este unul dintre vrăjitorii (Istari) care și ei vin în Pământul de Mijloc. Deși Străinul nu a fost confirmat oficial că este o versiune timpurie a lui Gandalf, cel mai faimos dintre vrăjitorii Pământului de Mijloc, producătorii nu au infirmat această teorie. Alte imagini surprind Muntele Doom, unul dintre Marii Vulturi și ceea ce pare a fi Barad-dûr, fortăreața lui Sauron din Mordor.

Filmările pentru sezonul 2 din „The Rings of Power” au început la sfârșitul anului 2022 și a fost filmat în Marea Britanie, spre deosebire de locațiile de filmare ale primului sezon din Noua Zeelandă.

Pe 9 mai, Warner Bros. a anunțat că Andy Serkis va reveni în rolul Gollum în primul dintre cele două noi filme live-action „Rings”. Serkis va regiza și filmul, intitulat provizoriu „Stăpânul inelelor: vânătoarea lui Gollum”, iar lansarea este programată în 2026. Peter Jackson, regizorul trilogiei originale, va fi producătorul filmului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel