Anamaria Prodan, după declarațiile lui Reghe despre căsnicia lor: Se cațără pe spatele meu. Altfel, despre ce să vorbească?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a reacționat după ce Luarențiu Reghecampf a vorbit despre căsnicia lor în emisiunea "40 de întrebări" prezentată de Denise Rifai.

"Cel mai bine era să pun eu capăt atunci"

"Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Alexa?", l-a întrebat Denise Rifai pe Laurențiu Reghecampf.

"Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică. Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți. Nu am putut să-i spun lui Bebe. Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci", a spus Reghe la Kanal D.

Întrebat "cine a înșelat primul?", antrenorul a declarat că "este greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, care nu a părut un gest de ceartă, mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu am urmărit acest lucru, nu am urmărit persoana de lângă mine".

Vezi și: Anamaria Prodan se mută din România: Am obosit, sincer...

Laurențiu Reghecampf, din nou tată: S-a născut Liam, frățiorul vostru. Vă iubește tata!

"Se cațără pe spatele meu"

"Nu vreau sa comentez, căci nu am văzut emisiunea și nu mă interesează ce zice Reghe. Se cațără pe spatele meu și pe numele meu. Altfel despre ce să vorbească? Antrenor de fotbal la toate emisiunile mondene. (n.r. râde) Înțelegeți cum a ajuns? Ședințe foto copy paste. Emisiuni mondene. Poate că din banii aia trăiește. De la TV”, a declarat, pentru VIVA!, Anamaria Prodan.

"Am hotărât cu familia să-l ignorăm"

"Am hotărât cu familia să-l ignorăm. Când o să-și revină, o să ne mândrim cu el din nou. Asta îi și dorim! Să se ridice și să-și facă ordine în viață și să-și recapete demnitatea! Eu mă pregătesc pentru turneul național EU SUNT VOI'. Îmi e dor să vorbesc, să fiu liberă, să ajut pe toată lumea să înțeleagă esența vieții, să aibă demnitate, mândrie. Să înțeleagă că orice se poate face pe lumea asta, dar numai cu capul sus și cu demnitate!', a declarat Anamaria Prodan.

De asemenea, după ce Reghecampf a spus că "nu mi-am dorit niciodată ce îşi dorea Anamaria", impresara a reacţionat ferm.

”Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei. Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Vezi și: Anamaria Prodan îl dă în judecată până și pe avocatul lui Reghecampf: ”Lui Laur îi e frică de mine”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel