Accident de circulaţie grav. Planul roșu de intervenție, activat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un număr de nouă persoane au ajuns la spital în urma coliziunii a două autovehicule, duminică, între localităţile Badon şi Borla, în urma accidentului fiind activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit Tincuţei Dumuţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, o maşină, care a încercat să evite coliziunea cu autovehiculul din faţa ei, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autovehicul. În cele două maşini se aflau 10 pasageri, dintre care nouă au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Tincuţa Dumuţa a adăugat că cinci dintre cei nouă pasageri au suferit răni uşoare. 'În urma accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului ajungând imediat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Zalău, trei echipaje SMURD şi şase echipaje ale Ambulanţei sălăjene, cele nouă victime fiind transportate la UPU Zalău.

O persoană - un bărbat de 28 de ani, a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism, de către un echipaj de la descarcerare', se arată într-o postare pe Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Zalău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel