18,000 de lei, nota de plată pentru ce a mâncat stricat Boureanu la Firea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
b821496a8249651e4e24e946e845648b
b821496a8249651e4e24e946e845648b

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amendarea postului de televiziune Antena 3, pentru emisiunea "Ştirea zilei" difuzată  pe  1 iunie.

CNA a motivat această decizie, spunând că moderatoarea emsiunii, Gabriela Vrânceanu Firea, a pierdut controlul emisiunii.

Luni, 1 iunie, în cadrul emisiunii "Ştirea Zilei" Gabriela Vrânceanu Firea a avut un schimb dur de replici cu Cristian Boureanu. Aceştia şi-au adus acuzaţii unu altuia şi s-au jignit reciproc.

Firea susține că şi-a pierdut răbdarea cu Boureanu după ce acesta a avut un comportament necivilizat pe tot parcursul emisiunii, vorbind peste ceilalţi invitaţi.

Moderatoarea l-a rugat în mai multe rânduri să înceteze , dar Boureanu a continuat să vorbească. La un moment dat, Gabriela Firea l-a rugat să plece, după ce acesta i-a spus că nu răspunde la nicio întrebare. Cristian Boureanu a refuzat să plece din emisiune şi a urmat un schimb dur de replici intre cei doi. Moderatoara l-a întrebat dacă a mâncat ceva stricat și are febră. ”La dumneavoastră am mâncat”, a replicat Boureanu, la care Firea i-a precizat: ”la toaletă”. Boureanu a replicat că jurnaliștii de la A3 ”mănâncă ceva în fiecare seară”. Moderatoarea l-a acuzat că face afaceri cu statul, enumerând nişte firme deţinute de invitat. La rândul lui, Boureanu a acuzat-o pe Firea că are amant și că este plătită cu bani furați. V-ați făcut cu patru procese, l-a amenințat Firea, amintindu-i și că premierul Tăriceanu la poreclit ”băiatul cu mucii în freză”.

Christian Mititelu a spus că moderatorea emisiunii nu i-a acordat dreptul la replică lui Boureanu, în momentul în care Ludovic Orban a afirmat ceva. Mititelul a suţinut faptul că Gabriela Firea ar fi trebuit sa-l oprească pe Orban şi să-i dea cuvântul lui Boureanu, acesta fiind în inferioritate. Ioan Onisei a fost de părere că moderatoarea emisiunii  nu şi-a făcut datoria, făcând trimitere la  art. 71 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. Onisei a  propus amendarea postului Antena 3 cu 20.000 de lei.

Postul Antena 3, a decis să il dea în judecată pe Cristian Boureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel