Dăncilă, apreciată de familie, de sărbători: Chiar și cârnați am făcut
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 14 ian 2020 / 17:04
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Fostul premier şi preşedinte PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că este mult mai liniştită de când a pierdut aceste funcţii, la scurt timp după pierderea alegerilor prezidenţiale. 

„Nu contează ce-mi doresc eu, contează ce-și doresc oamenii și acest lucru se poate face prin vot. A fost o perioadă foarte grea, trebuie să recunosc. Indiferent de ceea ce vor spune alții, de câte minciuni se vor spune, voi spune întotdeauna adevărul. A fost o perioadă de un an și nouă luni foarte grea, cu foarte multe crize de gestionat, în plan intern și extern și mă bucur că am reușit după această perioadă să ies cu fruntea sus și să mă uit în ochii oamenilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie greșită", a spus Viorica Dăncilă marți, conform Digi24. 

Mai liniştită după pierderea funcţiilor 

Despre ce se întâmplă de când nu mai este în atenția publică, fostul premier a răspuns: „Mai puțină presiune, mai puține probleme, crize de gestionat... Este o schimbare majoră. În momentul în care ești președinte de partid, în care conduci executivul, timpul rămas pentru viață personală este foarte scurt. Nu pot spune dacă este mai bine sau mai rău... Fiecare poziție ocupată presupune avantaje și dezavantaje”. 

Aceasta a mai spus şi că, graţie timpului liber de care se bucură acum, a putut să gătească şi pentru familie de sărbători. „Produse tradiționale românești: sarmale, caltaboși, chiar cârnați am făcut. Am primit aprecieri din partea familiei.", a conchis Viorica Dăncilă. 

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro