Klaus Iohannis, iritat de o întrebare primită de la un jurnalist DC NEWS: Asta să vă spună analiștii, sociologii, părerologii - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială
Klaus Iohannis s-a arătat deranjat de o întrebare primită de la un jurnalist DC NEWS.

Președintele României, aflat în Coreea de Sud, s-a arătat deranjat de o întrebare pe care i-a dat-o jurnalistul Tudor Curtifan.

Jurnalistul Tudor Curtifan, redactorul-șef al DefenseRomania, l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă crede că va fi afectat electoratul lui Cătălin Cîrstoiu în contextul în care cei responsabili din punct de vedere politic de campania sa, adică Gabriela Firea și Sebastian Burduja, acum vor candida amândoi la alegerile pentru Primăria Capitalei.

"Ce impact credeți că va avea asupra electoratului domnului Cătălin Cîrstoiu în contextul în care cei responsabil politic de campanie vor candida?", l-a întrebat jurnalistul.

"Asta să vă spună analiștii, sociologii și părerologii, eu mă abțin", a spus Klaus Iohannis, apoi s-a întors și a plecat, fără a mai sta de vorbă cu presa.

Momentul poate fi văzut la sfârșitul filmării, în ultimele secunde.

Înainte de întrebarea lui Tudor Curtifan,  Iohannis a fost întrebat de presă și dacă s-ar putea rupe coaliția după stabilirea candidaților separați pentru Primăria Capitalei.

"E coaliția "game over" așa cum spune Florin Cîțu?", a fost întrebat Klaus Iohannis.

"În politică fiecare cu opinia lui, pentru mine contează rezultatul", a spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel