Vești foarte bune pentru Berbec, Taur, Gemeni, Balanță, Scorpion, Pești. Vindecare, bucurie, susținere!
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 12 oct, 16:01
WhatsApp
Foto Pexels
După ce Saturn și-a reluat mersul direct în semnul Vărsătorului, și Jupiter se va opri din retrogradare pe 18 octombrie.  

Jupiter va readuce fiecăruia dintre noi încrederea într-un domeniu. Atenție, multă lume are o părere foarte bună despre Jupiter! Mai ales că este denumit Marele Benefic. Teoretic, el se ocupă cu expansiunea, optimismul, oportunitățile, generozitatea, amplificarea. Dar, practic, îi place să amplifice și ce funcționează și ce nu funcționează în viață. Și mai este ceva important legat de Jupiter: îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. 

Deci, dacă îl folosim pe Jupiter în mod conștient, ne va aduce lucruri bune.

Mai jos, vei afla în ce sector îți oferă Jupiter încredere în perioada 18 octombrie - 29 decembrie 2021: 

Berbec

În viitor! Dacă vei avea încredere în planurile tale pentru viitorul apropiat și comunitatea de prieteni și cunoștințe, Jupiter îți va oferi resursele necesare să crești. Nici nu mai contează ce se întâmplă acum în viața ta. Dacă ai încredere, astrele te vor susține!

G Ad:

Taur

Dacă te vei pune pe primul loc din punct de vedere profesional, vei observa că Jupiter îți va da posibilitatea să faci o schimbare, să progresezi sau să primești recunoașterea meritelor tale. Nu aștepta de la alții, ci fă tu un pas!

Gemeni

Ai nevoie de principii și valori personale. Ale tale și nu împrumutate de prin stânga și dreapta. Ce altora le priește, ție nu prea. Când le vei găsi și le vei stăpâni, Jupiter te va lăsa să construiești obiective mărețe.

 

VEZI ȘI: Susținere de la Univers pentru ZODII! Până în 2035, viața ta va fi complet diferită

 

Balanță

Jupiter vrea să ai încredere în copilul interior. Să îți construiești fericirea în funcție de tine, și nu de ceilalți. De asemenea, Jupiter vrea să te joci, să experimentezi, să te bucuri și să ai o conexiune autentică cu copiii.

Scorpion

Încrederea în familie, în persoanele cele mai apropiate, îți va schimba viața. Vei fi un alt om dacă vei avea o bază emoțională autentică. Jupiter vrea să îți aranjezi casa în așa fel încât să fie o adevărată bucurie să locuiești în ea.

Pești

Jupiter va grăbi vindecarea, oricare ar fi ea, fizică sau emoțională. Îți va da încredere că poți scăpa de oamenii și situațiile toxice. Si te va ajuta să conștientizezi că, atunci când te sacrifici pentru ceilalți, tu vrei de fapt să te salvezi pe tine.

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro