Horoscop, sâmbătă, 13 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de o conjuncție cu Chiron. 

Mercur retrograd se îndepărtează de conjuncția cu Soarele, ceea ce înseamnă că vom putea vedea cu mai multă claritate erorile pe care le-am făcut în ultimele zile. Însă, retrogradarea ne va da bătăi de cap în continuare, mai ales în ceea ce privește comunicarea sau angajamentele. Pregătiți-vă de amânări și anulări. 

Berbec

Chiar dacă ți-ai propus ceva pentru astăzi, să știi că vor apărea situații care te vor deturna de la planurile inițiale. 

Taur

Chiar dacă vei duce la bun sfârșit unele proiecte, tu tot vei fi nemulțumit. Vei avea senzația că lipsește ceva și că puteai să te străduiești mai mult. 

Gemeni

Astrele te încurajează să faci și tu primul pas. Nu să stai să aștepți propunerile prietenilor în ceea ce privește timpul liber. 

Rac

Vei reuși să împaci nevoia ta de control cu aceea de smerenie. Iar oamenii dragi vor aprecia enorm atitudinea ta. 

Leu

Poate că este cazul să încerci să fii mai empatic, să îți dai seama ce se întâmplă cu adevărat în viețile celor care nu îți fac pe plac. 

Fecioară

Cu greu te vei deconecta de fricile tale obișnuite. Astăzi le faci mai mult spațiu în rutina ta. Încearcă să te odihnești. 

Balanță

Lipsa de sincronicitate dintre tine și partener va fi destul de vizibilă. Cel mai bine ar fi să nu vă faceți deloc promisiuni în această perioadă. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să abordezi această zi într-o manieră simplistă. Adică să nu îți faci planuri multe și să încerci să te odihnești. 

Săgetător

Ar fi cazul să lași viața să se întâmple. Cu cât vei încerca să controlezi totul, cu atât vei avea mai multe dezamăgiri. 

Capricorn

Familia are nevoie de tine, dar nu așa cum ai vrea tu. Cumva trebuie să te pui de acord cu rudele, să găsiți un numitor comun. 

Vărsător

Te răzgândești des și cauți perfecțiunea. Dar îți vei da seama că, dacă stai să aștepți după momentul perfect, trece timpul. 

Pești

Vei fi destul de generos cu persoanele dragi. Dar încearcă să nu o faci în mod necontrolat. Ai nevoie de o strategie financiară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel