Zodia cu o săptămână nemaipomenită. Daniela Simulescu: Fiți atenți la toate aceste lucruri - Video
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursa foto: Freepik
Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Leu.

Leu/Ascendent în Leu

'Este o săptămână importantă, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice. Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece la tine în casa a 10-a. Cred că te-ai săturat de atâtea schimbări și instabilitate pe plan profesional, dar va fi în continuare pentru ca să vezi că nu poți tu controla tot ce se întâmplă în această viață. Și ce îți mai aduce această perioadă? Foarte multe frustrări! Se spune că frustrarea este că nu accepți limitele, ajungi într-un punct și îți dai seama că ai limite și te superi, te enervezi. Nu e nimic, toți ne supărăm, câteodată mai mult, câteodată mai puțin, cert este ca să nu ne supărăm degeaba.', a zis Daniela Simulescu. 

'Așa va fi și profesional. Nu te aștepta la o liniaritate, la ceva predictibil, ci, mai degrabă, știi cum e, singura constantă în această viață este schimbarea. Dacă vrei să schimbi domeniul în care lucrezi, perfect! Gândește-te că această conjuncție te va ajuta să faci un salt nemaipomenit în acest sens. Dacă vrei mai multă flexibilitate, să știți că această conjuncție este foarte bună pentru cei care vor să fie liber-profesioniști, să nu mai depindă de nimeni și nimic, ci să deschidă ei propriile firme/companii. Poate aveți o idee genială, inovatoare, da, săriți în gol, dar nu 100%. Adică, încercați, pe cât posibil, să nu fiți inconștienți!', a zis Daniela Simulescu.

'Dacă lucrați undeva și ați descoperit o idee și știți că o să vă îmbogățiți poate o să vă îmbogățiți, dar nu vă dați demisia imediat, ci încercați să jonglați cu ambele situații. Ce vă mai rog este să fiți atenți la tot ceea ce înseamnă acte, documente. La voi mercur retrograd în casa a noua se întâlnește cu venus și unele detalii vă iau ochii, adiică vă place povestea, dar nu sunteți atenți la detalii. Este o săptămână nemaipomenită! Dacă sunteți la pensie și nu mai lucrați trebui să faceți ceva, să vă apucați de ceva în viața voastră!', a spus Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel