Horoscop 12 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care este căutată de trecut. S-ar putea să te grăbești!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele în semnul Berbecului. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. Iar nerăbdarea va fi inamicul nostru principal. Graba strică treaba!

BALANȚĂ

Şi weekendul acesta, dar şi începutul săptămânii viitoare s-ar putea să fie cu cântec. Când vă era lumea mai dragă în relaţia de cuplu, apar pretexte infantile, puerile, stupide. Vă certaţi din nimic şi nu înţelegeţi ce se întâmplă. Lăsaţi puţin timpul să treacă, pentru a afla ce se întâmplă, de fapt, în spatele acelor cuvinte fără rost pe moment. S-ar putea să vă reîntâlniţi cu oameni din trecutul vostru, foşti parteneri. S-ar putea să vă cam grăbiţi, dar trebuie să fiţi responsabil pentru ceea ce faceţi.

SCORPION

Şi voi greşiţi şi trebuie să acceptaţi. Problema este că, zilele acestea, îi faceţi şi pe alţii să greșească din cauza voastră. Vedeţi că vă grăbiţi, trageţi concluzii pripite, mai ales la serviciu sau în tot ceea ce înseamnă treburile gospodăreşti, care s-ar putea să vă coste enorm. Aţi face bine să aveţi o listă cu ce e de făcut şi să vă ţineţi de ea.

SĂGETĂTOR

Ori vă dedicaţi prea mult copiilor, ori nu vă dedicaţi deloc. Ce e prea mult strică. Şi dacă nu aveţi copii, să ştiţi că zilele acestea aveţi tendinţe masochiste. Fiecare ştie mai bine în ce domeniu, dar poate, la un moment dat, aveţi o revelaţie şi vă întrebaţi de ce staţi în situaţia aceasta care nu vă ajută cu nimic.

CAPRICORN

Se strică lucruri prin casă, prin grădină, mai trebuie să cumpăraţi ceva, nu vă mai înţelegeţi cu familia, ţipaţi unii la alţii. Aveţi parte de tot felul de situaţii ciudate.

VĂRSĂTOR

Chiar aveţi probleme la comunicare şi s-ar putea să vorbiți cu mult curaj acolo unde trebuie şi să fiţi foarte timizi acolo unde nu trebuie. Nu vorbiţi mult, zilele acestea, fiţi mai interiorizaţi şi aveţi răbdare cu voi înşivă, pentru că aveţi foarte mare nevoie. Discuţiile cu rudele sunt mai problematice, cu fraţii, cu surorile. Aveţi probleme şi cu actele.

PEȘTI

Vor fi multe discuţii legate de bani, dar vor fi şi greşeli din partea voastră pe care vă va fi foarte greu să le recunoaşteţi. Nu încercaţi să acoperiţi goluri prin cheltuirea unor sume importante de bani în acest weekend.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel