Data actualizării:
Data publicării:

Urmărește LIVE petrecerea de botez a lui Radu, fiul lui George Simion / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
George Simion
George Simion
George Simion transmite, live, pe pagina sa de Facebook petrecerea de botez a fiului său - Radu.

George Simion, liderul AUR, și-a botezat, sâmbătă, băiatul - pe Radu. Duminică are loc petrecerea după creștinarea micuțului. Petrecerea de botez va avea loc la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava.

Iată imagini live de la botez:

 

 

 

 

Dacă la nuntă, Gigi Becali l-a ajutat cu brânză pe George Simion, de această dată, la botez, liderul AUR nu a mai avut nevoie de cantități mari de preparate.

„La nuntă, fiind 20.000 de oameni, a fost nevoie să ne ajute și Gigi Becali. Chiar am avut nevoie de două tone de brânză. Acum fiind 1.000 de oameni ne ajută nașul nostru din Suceava care are un complex acolo și avem doar preparate locale din Bucovina”, a zis George Simion pentru DC News.

„Am convenit cu Ilinca să facem botez doar cu 1.000 de oameni, să nu fie 20.000 de oameni ca la nuntă. Una este nunta, altceva este botezul”, a mai zis George Simion în cadrul aceluiași interviu. 

Dar cine este omul care se „ocupă” de meniul de la botez? Petrecerea de botez are loc la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava, al cărui patron este omul de afaceri Petrică Negrea, unul dintre nașii de cununie ai lui George Simion.

Liderul AUR a dezvăluit că micuțul Radu are două perechi de nași, de la Suceava și de la Tulcea, „unde a rămas Ilinca însărcinată” și a descris evenimentul drept „o petrecere câmpenească”, în aer liber, fără caviar și icre, cu proțap, grătar, și preparate românești.

Și de Revelion, George Simion a petrecut tot cu Petrică Negrea.

Vedeți continuarea aici: https://www.dcnews.ro/daca-la-nunta-lui-george-simion-becali-a-venit-cu-branza-acum-un-om-de-afaceri-s-a-ocupat-de-meniul-de-la-botez-detalii-de-culise-cat-costa-o-noapte-la-hotel-toaca-bellevue_964955.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel