Data publicării:

Gheorghe Cârciu (PSD): Un semn de respect față de românii din diaspora

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO: Facebook @Gheorghe Cârciu
FOTO: Facebook @Gheorghe Cârciu
Europarlamentarul Gheorghe Cârciu este recunoscător pentru decizia luată de Guvernul Ciolacu privind cele două imobile care vor fi achiziționate în Franța și Italia.

Citește și: Guvernul României dă bani BOR pentru achiziționarea de imobile în Franța și Italia. Care va fi scopul clădirilor

Gheorghe Cârciu, europarlamentar PSD, a salutat decizia guvernului condus de Marcel Ciolacu de finanțare a BOR pentru achiziționarea celor două imobile din Franța și Italia.

”Mulțumim Prim-Ministrului, Marcel Ciolacu, pentru decizia de a achiziționa două imobile în sprijinul românilor din Franța și Italia. Este o decizie care ne bucură inimile. 

Imobilul din Paris va fi transformat într-o școală românească, oferind copiilor șansa de a învăța în limba română și de a menține legătura cu tradițiile și valorile noastre.

Imobilul din Roma va găzdui un centru social rezidențial dedicat mamelor și copiilor care vin la tratament la Spitalul Pediatric Bambino Gesù, oferind astfel sprijin și siguranță într-un moment de nevoie.

Acest gest reprezintă mai mult decât o simplă investiție în clădiri. Este un semn de respect față de românii din diaspora și o dovadă a angajamentului Guvernului de a rămâne aproape de cetățenii noștri, oriunde s-ar afla. Inițiativa întărește legătura noastră cu patria și ne arată că suntem prețuiți și sprijiniți”, a scris pe Facebook Gheorghe Cârciu, cel care în 2022 a fost numit secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel