Un bărbat dat dispărut a participat la operațiunea de căutare a sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Jose Antonio Alba de la Pixabay
Imagine de Jose Antonio Alba de la Pixabay
Situație bizară în Turcia. Un bărbat dat dispărut a participat la operațiunea de căutare a sa. 

O misiune de căutare a unei persoane dispărute în Turcia s-a terminat cu bine, dar într-un mod mai bizar. Printre voluntarii la operațiunea de căutare s-a numărat chiar persoana dispărută. 

Beyhan Mutlu, un bărbat de 50 de ani din districtul Inegöl din nord-vestul provinciei Bursa, a fost dat dispărut marți dimineață, după ce familia nu l-a mai putut contacta timp de câteva ore, transmite Daily Sabah.

Bărbatul își petrecuse seara alături de câțiva prieteni, cu care a și consumat băuturi alcoolice. Ulterior, el a intrat într-o pădure din care nu a mai ieșit. Prietenii au dat alarma, iar familia i-a anunțat dispariția la poliție.

În vederea depistării bărbatului, s-au convocat mai multe echipe de căutare și s-a apelat și la voluntari. De asemenea, mai mulți vecini de-ai lui Beyhan Mutlu s-au alăturat operațiunii.

„Pe cine căutăm? Sunt aici”

Bărbatul a fost căutat timp de câteva ore, timp în care toți îi strigau numele. Potrivit presei locale, la un moment dat, o persoană din grupul de voluntari a strigat: „Pe cine căutăm? Sunt aici”.

S-a constatat ulterior că Beyhan Mutlu, încă sub influența alcoolului, s-a alăturat grupului de voluntari fără să știe cine e persoana căutată. Pare-se că prietenii săi, deși erau în grup, nu l-au recunoscut. 

Beyhan Mutlu a fost escortat acasă de polițiști și a fost nevoit să scrie un raport. 

VEZI ȘI: Un vârstnic dispărut de acasă s-a întors după 30 de ani. Bărbatul nu știe unde a stat în ultimele 3 decenii

Un bărbat dintr-o comună din Bacău, plecat de acasă în urmă cu 30 de ani, s-a întors și a făcut o surpriză familiei.

Poveste misterioasă în comuna Buhoci, acolo unde la sfârșitul lunii trecute, un bătrân de 93 de ani, dat dispărut acum 30 de ani, a apărut ca din senin. Surpriza a fost uriașă pentru unul din fii și nora sa care de ani buni i-au făcut tot felul de slujbe bisericești, considerând că omul a trecut la cele veșnice.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel