Data actualizării:
Data publicării:

Un bărbat cu simptome de COVID-19 s-a baricadat în casă. Intervenție cu peripeții pentru medici și jandarmi

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Un bărbat din Galați s-a baricadat în casă refuzând vehement să fie preluat de o ambulanță.

O femeie din Galați a sunat la 112 și a anunțat că amicul său are simptome specifice coronavirusului, scrie Adevărul.ro. În urma apelului a venit o ambulanță, însă bărbatul cu pricina a refuzat categoric să fie preluat de medici. Pentru a preveni un eventual conflict, echipajul medical a chemat jandarmii. La vederea oamenilor legii, tânărul de 23 de ani a fugit și s-a baricadat în casă. Atunci când jandarmii au încercat să discute cu cel care era suspect de COVID-19, a intervenit un prieten al acestuia. Bărbatul în vârstă de 33 de ani i-a amenințat și înjurat pe jandarmi.

”Cel în cauză nu a ţinut cont de recomandarea jandarmilor şi a încercat să îi împingă, motiv pentru care a fost condus, forţat, la sediul secţiei de poliţie unde a i-a fost aplicată o amendă în valoare de 3.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

La rândul său, bărbatul pentru care a fost solicitat echipajul medical a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei pentru că i-a înjurat pe jandarmi. El a mai primit o amendă, tot de 1.000 de lei, la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru injurii şi ameninţări aduse personalului medical.






Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel