Udrea: Lăcustele USL au dat năvală peste instituţiile statului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta pe blogul personal. Ea susţine că Ponta face epurare pe criterii politice, dar în acelaşi timp a dat drumul la angajări în sistemul guvernamental, în plus a mai creat şi o serie de posturi noi, cu rang de secretar de stat.

"Procesul se întâmplă în paralel cu cel de epurare pe criterii politice a instituţiilor publice şi de instalare în funcţii a membrilor şi simpatizanţilor PSD, PNL şi PC. Lăcustele USL au dat năvală peste instituţiile statului. Ultima ispravă a lui Victor Ponta în lanul de lăcuste este înfiinţarea, prin Hotărâre de Guvern, a unui nou post de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT). „Pentru a coordona activitatea de turism” – a motivat Premierul cu seninătate. Victor Ponta este relaxat deoarece ştie că plăteşte leafa noului demnitar din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, şi nu din propriul său buzunar", scrie Udrea în postarea intitulată "Lăcustele USL".

"Având în vedere schimbările operate în lanul de lăcuste şi în structura de conducere a ministerului pe care l-am condus, ce va face Victor Ponta când timpul va demonstra faptul că trei USL-işti, la un loc, au rezultate mai slabe decât doi PDL-işti?", se întreabă retoric Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel