Tudor Barbu ar putea demisiona din PPDD. Diaconescu își pierde liderii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tudor_barbu dece
tudor_barbu dece

Senatorul PPDD Tudor Barbu ar putea demisiona din partidul lui Dan Diaconescu, potrivit România Tv. Liderul deputaților PPDD, Radu Popa, e un alt element important al partidului care a părăsit formațiunea, vineri, fiind exclus pentru ”acțiuni îndreptate împotriva partidului”.

UPDATE: Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu, a declarat că Tudor Barbu i s-a confesat că vrea să părăsească partidul. După discuții între cei doi, Barbu a acceptat să se gândească mai bine la decizia pe care urmează s-o ia. ”Mi-a spus astăzi (Barbu - n.r.) că ar vrea să plece din partid şi l-am întrebat şi l-am rugat dacă mai putem face ceva să nu se întâmple lucrul acesta. A zis că se mai gândeşte, eu sper totuşi să nu se întâmple lucrul acesta” a spus Vochiţoiu, precizând că luni se vor purta discuții în grupul parlamentar, la care va lua parte şi Dan Diaconescu.

Radu Popa a declarat într-o intervenție telefonică la Rtv că, în ultima discuție purtată cu Tudor Barbu, senatorul s-a arătat nemulțumit de faptul că partidul lui Diaconescu o menține în funcția de președinte pe Simona Man. Parlamentarul, acum independent, spune că a fost exclus din partid după ce a refuzat să preia șefia acestuia, pe care i-a oferit-o fondatorul formațiunii, Dan Diaconescu.

Radu Popa a recunoscut că poartă negocieri cu PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel