Nicușor Dan spune că primăriile de sector au prea mulți bani în comparație cu Primăria București / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Nicușor Dan  Foto: Crișan Andreescu
Nicușor Dan Foto: Crișan Andreescu
Nicușor Dan, edilul Capitalei, spune că primăriile de sector au prea mulți bani în comparație cu Primăria Generală.

Într-un interviu exclusiv la DC News, alături de Bogdan Chirieac, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a spus că primăriile de sector au, în opinia sa, prea mulți bani în comparația cu Primăria Generală, pe care o vede păgubită de numeroase fonduri în ultimele două decenii.

„Cum explicați, totuși, diferențele uriașe de dezvoltare între sectoarele Bucureștiului - Sectoarele 3, 4 și, în ultimul mandat, Sectorul 6, arată mult mai bine decât celelalte sectoare, mai ales decât Sectorul 1, Capitala Capitalei care a ajuns un dezastru?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Noi trebuie să ne uităm și la cum arată spațiile verzi, trotuarele, școlile sau trecerile de pietoni, deoarece sunt primari care s-au preocupat foarte mult de imagine, însă sunt și primari care au investit mai mult în altă parte.

În orice caz, ceea ce cred eu cu convingere este că sectoarele au mult prea mulți bani față de cât are Primăria Capitalei. Bucureștiul - și nu vorbesc doar de mandatul meu, ci de ultimii 20 de ani - pe chestiuni importante de infrastructură are un deficit de dezvoltare pentru că primarii generali nu au avut bani“, a precizat Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

„București-Ilfov este în top 25% cele mai bogate regiuni din Uniunea Europeană, conform Eurostat. Aveți și dificultăți în a atrage bani europeni, fiindcă regiunea este prea dezvoltată“, a adăugat Bogdan Chirieac, fapt confirmat de primarul general al Capitalei.

VEZI ȘI: Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală:

https://www.dcnews.ro/cine-a-furat-romania-cea-mai-mare-propaganda-a-fost-scoasa-la-iveala_957828.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel