Traian Băsescu, după acuzațiile lui Omar Hayssam: Rămâne să spună că eu am răpit ziariștii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat, duminică seara, după ce Omar Hayssam l-a acuzat că şi-ar fi trimis apropiaţii pentru a-i cere informaţii despre oameni cu notorietate din România.

Omar Hayssam l-a acuzat pe Traian Băsescu de presiuni exercitate înainte de prima suspendare din 2007, pentru a-i furniza informaţii compromiţătoare despre Dinu Patriciu.

”Mi se pare de un ridicol absolut. Omul ăsta a fost protejatul PSD-ului, până când a organizat răpirea ziariștilor. Apoi a constatat acest individ că Băsescu e vinovat. Mai rămâne să spună că eu i-am răpit. Eu știam despre Patriciu tot ce mă interesa. Cum să uzez de o panaramă ca Hayssam? În 2007, eu făceam toate demersurile să punem mâna pe el.

Vezi și: Traian Băsescu: Klaus Iohannis și Victor Ponta au un aranjament cu privire la numirea lui Gabriel Oprea premier interimar

Cu asta se urmărește discreditarea mea și a mandatelor mele. Cei care vor discreditarea mandatelor mele uzează și de familia Bercea și de Omar Hayssam. (...) Probabil (n.r. - Omar Hayssam) spune: 'PSD-ul e la putere acum și dacă zic de Băsescu mă ajută să scap'", a declarat Traian Băsescu în emisiunea ”Ultimul cuvânt”, de la B1 TV.

Omar Hayssam afirmă, în denunţul său, că a fost vizitat în Siria de mai mulţi oficiali români, printre care Dorin Iacob, unul dintre oamenii de bază ai lui Traian Băsescu, potrivit site-ului stiripesurse.ro. Fost secretar executiv al PD şi fost ofiţer SRI, Dorin Iacob a confirmat într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune că a avut discuţii în Siria cu Omar Hayssam, în două rânduri.

Citește și: Anunț înfiorător pentru Traian Băsescu: A fost părăsit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel