Tablourile pictate de maimuța lui Michael Jackson, vândute la licitație
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Bubbles, maimuța adoptată de Michael Jackson în 1983, a pictat două tablouri abstracte, care au fost vândute la o licitaţie, pentru suma de 2.000 de lire, dovedind astfel, că este în stare să se întrețină.

Potrivit site-ului mirror.co.uk, cele 2.000 de lire obținute din vânzarea tablourilor realizate de primata în vârstă de 27 de ani vor acoperi o parte din cheltuielile necesare creșterii ei, care însumează 13.000 de lire, scrie rtv.net.

Ca animal de companie al celui care a fost supranumit Regele muzicii pop, Bubbles a dus o viaţă de lux, însă, după moartea artistului, primata a fost abandonată de familia lui Michael Jackson, care nu a mai donat niciun ban Centrului pentru primate din Florida .

"Pentru a creşte maimuţele noastre până la sfârşitul vieţii lor ar fi nevoie de 25 de milioane de lire. Avem nevoie de ajutor", a declarat Patti Reagan, preşedintele Centrului.

Bubbles a învăţat să danseze pe celebra melodie "Moonwalk", dar s-a întâlnit și cu prieteni ai artistului, precum Brooke Shields.

Maimuța ar putea să trăiască până la 60 de ani, iar Patti Reagan a declarat că fanii pot dona 100 de lire pentru a-l ajuta pe Bubbles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel