Striblea, despre Ponta și Antonescu: Fără compromis, nu se poate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
agerpres_6912305
agerpres_6912305

Cătălin Striblea a vorbit despre Crin Antonescu și Victor Ponta și mai exact despre o posibilă formulă de înțelegere a celor doi în USL.

“Unul dintre ei va trebui să cedeze. Nu știu exact ce calcule își fac ei în partid, dar fără un compromis nu se poate ajunge la o soluție. În acest moment, mingea este în terenul lui Crin Antonescu. Declarațiile lui Victor Ponta au fost foarte calme și așezate și îi creează lui Crin Antonescu o problemă, dacă nu se va ajunge la o înțelegere. De ce spun asta? Pentru că premierul a cedat și ultimei cereri ridicate de Crin Antonescu până în acest moment - și anume ca Daniel Constantin să nu fie vicepremier”, a spus Cătălin Striblea la Romania TV.

Jurnalistul a continuat și a comentat și un alt subiect. Joi, Traian Băsescu, la o emisiune TV, l-a atacat nu doar pe Victor Ponta, ci și pe Crin Antonescu.

Cătălin Striblea a precizat că aceste atacuri i-ar putea uni pe Victor Ponta și pe Crin Antonescu: “Orice discurs negativ al președintelui ar putea să dea o cale de comunicare pentru cei doi. Sunt o grămadă de variabile de luat în joc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel