Ciolacu, sugestie subtilă pentru Piedone: Sunt ferm convins că va primi mesajul meu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a sugerat lui Cristian Popescu Piedone să se retragă din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Marți după-amiază, la un eveniment de lansare a candidatului PSD - PNL pentru Primăria Sectorului 2, Marcel Ciolacu, premierul României, i-a sugerat lui Cristian Popescu Piedone să se retragă din cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

„Fac un apel la un prieten de-al meu, la un prieten de-al fratelui meu, cunoștință de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viață trebuie să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii și să reușim să construim ce este cel mai bine pentru București.

Experiența, determinarea și profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea, confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de edil al Capitalei. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu și împreună vom depăși orgoliile și vom trece la un mod în care trebuie să construim și să vedem cum să servim mai bine pentru bucureșteni și pentru România“, a spus, marți, premierul Marcel Ciolacu.

Reamintim că după o ședință ce a durat peste 13 ore, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis ca PSD și PNL să meargă separat în cursa pentru Primăria General a Capitalei, cu Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja. 

CITEȘTE ȘI        -        Constantin Toma (PSD): Piedone, un „viitor loser“ la Primăria Capitalei. Mai bine nu și-ar sacrifica nici fiul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel