Consilierul lui Ciolacu spune că președintele PSD nu-i cere lui Piedone să se retragă. "Este o invitație la a crea o echipă. Ar putea fi soluția câștigătoare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Saul Pop
Inquam Photos / Saul Pop
Consilierul premierului spune că Marcel Ciolacu nu îi cere lui Cristian Popescu Piedone să se retragă.

Florin Spătaru, consilier al premierului, a declarat că Marcel Ciolacu, președintele PSD, nu i-ar cere, de fapt, lui Cristian Popescu Piedone să se retragă.

"Invitația președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este o invitație la a crea o echipă și este o invitație către domnul Cristian Popescu Piedone nu să se retragă, ci să facă parte din echipa pe care vrem să o prezentăm bucureștenilor", a declarat Florin Spătaru, consilier al premierului, lăsând totuși de înțeles că deși nu i se cere lui Piedone să se retragă de tot din cursa pentru alegerile locale din București, i se recomandă acestuia totuși retragerea din cursa pentru Primăria Generală.

Consilierul premierului Ciolacu: Ar putea fi soluția câștigătoare

Întrebat ce înseamnă mai exact să "facă parte din echipă", Florin Spătaru a spus: "Marcel Ciolacu a menționat de mai multe ori că domnul Cristian popescu Piedone este un bun primar de sector și atunci ar putea să facă parte din echipă.

În competiția dintre Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone vine cu siguranță cu rezultate, cu lucruri pe care bucureșteanul le poate vedea în fiecare zi și tocmai de aceea credem că o astfel de soluție, pe care o propunem domnului Cristian Popescu Piedone, ar putea fi soluția câștigătoare".

Ce a spus Marcel Ciolacu

Comentariul consilierului premierului vine după ce ieri Marcel Ciolacu i-a transmis un mesaj subtil lui Cristian Popescu Piedone.

„Fac un apel la un prieten de-al meu, la un prieten de-al fratelui meu, cunoștință de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viață trebuie să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii și să reușim să construim ce este cel mai bine pentru București“, a spus, marți, premierul Marcel Ciolacu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel