Stolojan dărâmă "Bugetul cetățeanului": "este bugetul cleptocrației"
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
stolo
stolo

Prezentarea bugetului de către Victor Ponta a fost "un show" confuz, a declarat Referitor la "starea națiunii", Stolojan a spus că discursul premierului a fost "un show" și că așteptările sale ca Victor Ponta să poată prezenta bugetul într-o manieră în care cetățenii să-l poată înțelege au fost spulberte. "Din păcate, o confuzie mai mare în prezentarea unui proiect de buget nu am văzut până acum", a adăugat Stolojan. Europerlamentarul PDL a argumentat că "buget e intitulat pompos"- "Bugetul cetățeanului"-, dar, de fapt, este "bugetul cleptocrației instaurate de partidele politice în România, care e pur și simplu ca o ventuză pe fiecare capitol de cheltuieli". Spre exemplu, Stolojan a menționat de cazul administratorului de la Hidroelectrica, care a încheiat contracte cu propria firma de consultanță, iar Ponta a venit cu replica "Nu-i nimic, au fost toți de acord".

"Toți sunt de acord să ia cât mai mult din ceea ce se cheamă banul public. A spune că acest buget e al cetățeanului este pur și simplu o glumă, o farsă de-a domnului Ponta", a declarat Stolojan într-un interviu pentru Ziare.com.

De asemenea, europarlamentarul PDL a găsit Guvernul Ponta "demn de Caragiale", pentru că nu cunoaște numărul funcționari publici pe care îi plătește, dar vrea să taie cheltuieli într-o maniera care "va produce un haos în administrația publică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel