SIMONA HALEP - NAOMI BROADY, în TURUL 2 de la BIRMINGHAM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Românca de pe locul 3 WTA, Simona Halep, și-a aflat, luni, prima adversară pe care o va avea în cadrul turneului de categorie Premier de la Birmingham.

MECIUL SIMONA HALEP - NAOMY BROADY POATE FI URMĂRIT LIVE AICI


SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Simona Halep este principala favorită a competiției din Marea Britanie, dotată cu premii în valoare totală de 665.900 dolari.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. La debutul său în sezonul pe iarbă, Simona Halep este calificată direct în turul secund de la Birmingham, unde o va întâlni pe britanica de pe locul 224 WTA, Naomi Broady. Beneficiară a unui wild-card la Birmingham, Naomi Broady a trecut în manșa inaugurală de croata Ajla Tomljanovic (locul 79 WTA), scor 6-3, 6-4.

Citește și: Simona Halep va avea adversare de top la următorul turneu

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Pe lângă Simona Halep, pe tabloul principal de la Birmingham se mai află alte două românce, Irina Begu (locul 29 WTA) şi Monica Niculescu (locul 61 WTA).

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Irina Begu este a 14-a favorită pe iarba britanică și va juca în primul tur cu Daniela Hantuchova (Slovacia, locul 72 WTA), pe care o va înfrunta în premieră.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Monica Niculescu o va întâlni în manșa inaugurală pe a 10-a favorită a turneului, Barbora Zahlavova-Strycova, numărul 22 mondial. Cele două sunt la egalitate în meciurile directe, 3-3.

Vezi și: NOTTINGHAM FINALĂ. MONICA NICULESCU, finala cu Ana Konjuh: 6-1, 4-6, 2-6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel