SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC: Românca e avertizată de presa britanică, înainte de sfertul de la Birmingham
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Presa din Marea Britanie o avertizează pe Simona Halep inainte de meciul pe care sportiva noastră îl va disputa, vineri, împotriva Kristinei Mladenovic, în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham.

MECIUL SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC ESTE TRANSMIS LIVE AICI

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Live Tennis scrie că franțuzoaica de pe locul 43 WTA este într-o formă excelentă, dovadă stând rezultatele reușite până acum pe iarba britanică: "Mladenovic a reușit până acum trei victorii solide la Birmingham, în fața unor jucătoare clasate mai bine decât ea".

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. De asemenea, jurnaliștii din Insulă îi amintesc Simonei Halep că viitoarea sa adversară a produs una dintre surprizele turneului de la Roland Garros.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. "Cea mai impresionantă victorie a ei a venit la Roland Garros, unde a e eliminat-o în prima rundă pe Eugenie Bouchard", continua publicația din Marea Britanie, conform ziare.com.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Chiar și așa, englezii ar paria pe o calificare a Simonei Halep în careul de ași de la Birmingham: "Pare că și-a găsit ritmul și are mai multe șanse decât Mladenovic la calificare".

Vezi și: Pregătită de luptă! Ce spune Mladenovic despre meciul cu Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel