Schimbări la vârful SRI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a numit, vineri, doi noi adjuncţi ai directorului SRI, respectiv colonelul Romeo-Cristian Bizadea şi generalul de brigadă Adrian Ciocîrlan, aceştia urmând să preia funcţiile de la 1 august, potrivit news.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind eliberarea generalului locotenent cu trei stele Ion Grosu din funcţia de adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii şi numirea generalului de brigadă cu o stea Adrian Ciocîrlan şi a colonelului Romeo-Cristian Bizadea ca adjuncţi ai directorului SRI. Ion Grosu este eliberat din funcţie la 1 august, dată la care Adrian Ciocîrlan şi Romeo Bizadea devin adjuncţi ai directorului SRI.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat şi decretul privind înaintarea în gradul de general-locotenent cu trei stele, la trecerea în rezervă, a general-maiorului cu două stele Ion Grosu din SRI. De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat decretele privind trecerea în rezervă, începând cu 1 august, a generalilor de brigadă cu o stea Florea Ciobanu, Vicenţiu Mangra, Adrian Popescu şi Gheorghe Puiu din SRI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel