Traficanți de droguri străini, prinși la un festival de muzică din Mamaia. Vindeau substanțe de mare risc
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Mai mulţi traficanţi de droguri au fost prinși în staţiunea Mamaia, în zona unui festival de muzică.

La data de 4 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, au organizat o acţiune pe raza staţiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetăţean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deţinea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy şi aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porţilor de acces către perimetrul alocat desfăşurării unui festival de muzică, se arată într-un comunicat transmis de IGPR.

De asemenea, sunt efectuate cercetări şi faţă de alţi doi bărbaţi (cetăţeni străini), pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeaşi dată, aceştia au fost depistaţi având asupra lor diferite cantităţi de cocaină şi ketamină.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbaţi au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de cocaină, ketamină şi canabis, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă, scrie Agerpres.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reţinerii faţă de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar luni, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.

De asemenea, la data de 5 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a două persoane (o femeie de cetăţenie străină şi un cetăţean român), bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 5 mai, cei doi au fost reţinuţi în urma a două acţiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică din staţiunea Mamaia. Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantităţi de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 - CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 - MMC (substanţă psihoactivă).

Luni, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel