Data publicării:

REVOLTA pensionarilor: Au DISTRUS cât au putut. Nu au făcut nimic, nu mai pot de grija noastră

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dorina Barcari, membru fondator al Asociației pentru Drepturile Pensionarilor, a declarat că problema lipsei de bani pentru majorarea pensiilor are rădăcini adânci, iar motive în detrimentul majorărilor ar putea fi invocate oricând.

"Problemele trebuiau să fie abordate cu seriozitate și conștiință atunci când au atacat aceste fonduri și când au distrus o economie care aducea beneficii și întreprinderi care aduceau și societăți cum este Calea Ferată care aducea jumătate din bugetul țării, au fost reorganizate de au ajuns în agonie. Nimeni nu și-a pus probleme atunci economice, sociale, iar sindicatele și ONG-urile nu au reacționat.

Acum nu se mai poate că bugetul, că criza, că pandemia și toate astea pot fi aduse oricând în discuție și să se sacrifice ba salarii, ba copiii, ba pensionarii. Asta demonstrează că toate Guvernele de până acum au fost niște Guverne inconștiente care au distrus cât au putut și s-au lăudat că au să facă și nu au făcut nimic și că nu mai pot de grija noastră. Eu personal nu mai cred nimic din ce spun acești oameni pentru că sunt niște lucruri fără sens, niște lucruri de fațadă. Uite că se fac împrumuturi avantajoase care nu se justifică. Mi se pare o obrăznicie fără margini ca în fața Parlamentului să nu vii tu și să spui ce ai făcut cu banii.", a declarat Dorina Barcari în direct la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel