Raluca Prună, la CSM: Am venit exclusiv pentru funcţia de procuror-şef al DNA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat luni, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii, întrebată pe cine va propune pentru funcţia de procuror general al României, că a venit la CSM exclusiv pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Nu am nicio propunere pentru funcţia de procuror general. Am venit exclusiv pentru funcţia de procuror-şef al DNA", a spus ministrul Raluca Prună, care participă la interviul pe care Laura Codruţa Kovesi îl susţine în faţa membrilor Secţiei pentru procurori a CSM pentru reînvestirea în funcţie.

Ministrul Justiţiei ar putea anunţa luni propunerea pentru funcţia de procuror general al României, dintre candidaţii Codruţ Olaru, Oana Schmidt-Hăineală, Gheorghe Ivan şi Augustin Lazăr.
 
La scurt timp după ministrul Justiţiei a ajuns la CSM şi procurorul-şef Codruţa Kovesi, aceasta nefăcând nicio declaraţie la intrare.

Laura Codruţa Kovesi susţine luni, de la ora 10.00, interviul la Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru reînvestirea în funcţia de procuror-şef al DNA, în care va prezenta realizările din cei trei ani de mandat la DNA şi obiectivele pentru următorii trei ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel