RADU MAZĂRE, despre un nou premier: Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Mazăre a numit, marți, la intarea în Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, instituție unde se prezintă săptămânal în cadrul controlului judiciar sub care se află într-un dosar penal, persoana pe care o vede ca posibil premier, în eventualitatea în care Victor Ponta ar câștiga Președinția României.

Primarul social-democrat al Constanței, Radu Mazăre, îl vede ca posibil premier pe Călin Popescu Tăriceanu în situația în care Victor Ponta câștigă scrutinul electoral din 16 noiembrie, și menționează că s-ar simți confortabil cu un astfel de șef al Guvernului.

"Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. Da, chiar îmi place", a afirmat liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, relatează Agerpres.

Totodată, edilul Constanței a apreciat prestația "impecabilă" a liderului PSD în campania electorală.

"Ponta a avut o poziție pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reproșa ca și candidat, prestație impecabilă. El a spus așa, nu putem și nici nu-i bine să luăm noi tot. Și, chiar cred că nu-i bine să luăm noi tot, să avem și președinte și prim-ministru. E bine ca, în ideea în care lucrurile se mai domolesc și mai dispare ura și ranchiuna asta în România, să fim reprezentați cât mai mulți", a mai spus Radu Mazăre.

CONSTANTA, REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS-VICTOR PONTA, DIFERENȚĂ DE 3%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel