Denise Rifai a dezvăluit salariul ei
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Denise Rifai
Denise Rifai
Denise Rifai a vorbit despre salariul ei.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Acum o vedeți la Kanal D, la o emisiune tip interviu-maraton complex, prin intermediul căruia telespectatorii descoperă o serie de personalități din diferite domenii de activitate.

Dar ce salariu a avut Denise Rifai? Ziarista a vorbit, în premieră, despre banii ei. Răspunsul său a uimit pe toată lumea. Vedeți detalii pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/denise-rifai-a-dezvaluit-care-a-fost-primul-ei-salariu-prezentatoare-tv-a-uimit-pe-toata-lumea-si-a-luat-diamante-din-primul-job_39139.html

În 2020, într-un interviu pentru DC News, întrebată „dacă de mâine ai fi lider politic, care ar fi primul lucru pe care l-ai face sau pe care l-ai schimba?”, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a spus:

 

„Pentru că se apropie alegerile parlamentare, dacă aș fi politician și aș putea face listele, aș împărți locurile astfel: jumătate bărbați, jumătate femei. Sunt prea mulți bărbați și prea puține femei în funcții publice. Sunt multe femei capabile în țara asta și femeile merită, la fel ca bărbații, să fie la „masa” deciziilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel