România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 12 iun, 13:04
PSD: ”Sunteți proști, v-a spus-o președintele vostru!” Anunț despre STAREA de ALERTĂ
Partidul Social Democrat a făcut anunțul despre starea de alertă, după ce președintele Klaus Iohannis a spus că "în fața bolii ești precaut sau ești prost".

"Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct!

Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit...

Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este #Românianormală promisă de Președinte și implementată de Orban!", au scris reprezentanții PSD pe pagina de Facebook.

"Vom transforma starea de alertă"

 

"PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă. Exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă. Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față!

Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!", au completat.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro