Data actualizării:
Data publicării:

PSD, după declarațiile lui Orban: Obișnuit cu nemunca... Aşteptăm opinia judecătorilor CCR

Autor: Ema Apostu | Categorie: Politica
WhatsApp
PSD a reacţionat la ultimele declaraţii ale lui Ludovic Orban.

"Este #obligaţia premierului desemnat să demonstreze că are susţinerea Parlamentului pentru formarea Guvernului. Obişnuit cu nemunca, Ludovic Orban încearcă inutil să dea vina pe parlamentarii #PSD că nu îi iese jocul de-a anticipatele.

PSD a venit la consultările de la Cotroceni cu o #propunere serioasă de premier, capabil să coaguleze o susţinere majoritară în Parlamentul României. Parlamentarii #PSD vor fi la muncă luni, dar nu vor fi prezenţi la mascarada pusă în scenă de #PNL. Aşa cum am spus, aşteptăm opinia judecătorilor CCR pentru că nu putem fi părtaşi la #forţarea regulilor democratice şi constituţionale pe care o practică preşedintele Iohannis şi PNL", a fost mesajul celor din PSD, transmis pe Facebook.

Declarația lui Orban

"Dacă nu se adună cvorum e vina PSD, pentru că PSD deține 42% din Parlament. Înseamnă că boicotează o procedură constituțională, ca atare responsabilitatea în cazul în care nu va exista cvorum e exclusiv vina PSD", a spus Ludovic Orban despre votul de învestitură a noului Cabinet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel