Data actualizării:
Data publicării:

Mihai Tudose, ironia zilei despre uragane: Nici ele nu mai sunt ce au fost

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, a făcut declarații ironice, în contextul în care autorităţile au transmis alerte severe legate de starea vremii.

Citește și - Unde a dispărut ciclonul despre care se anunța că va face prăpăd în România. Meda Andrei, ANM: Ashley nu a existat!

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, a declarat luni că "nici uraganele nu mai sunt ce au fost". Mihai Tudose a fost întrebat cum a trecut prin uragan şi furtună, dar şi dacă nu i s-a părut că autorităţile au exagerat cu avertizările. "Nici uraganele nu mai sunt ce au fost", a spus Mihai Tudose la sediul central al PSD, conform Agerpres.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a menţionat că, de data aceasta, prevenţia a fost bună. "Eu cred că prevenţia a fost bună de data aceasta. (...) Prevenţia, de fiecare dată, e importantă. În cazul în care sunt prea multe alerte, că mă gândesc că ăsta e rostul întrebării, dacă s-a evitat şi pierderea unei singure vieţi, este important", a spus Sorin Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel