Produsul de machiaj de pe care poți lua acnee. Thea Haimovitz: De asta nu poți să lași pe oricine să te machieze / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @gpointstudio
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @gpointstudio
Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au vorbit, în cadrul emisiunii  Mi-Th Influencer, de pe DCNews, Spectacola, DCNewsTV, despre acnee. 

Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au explicat la ce trebuie să fim atenți pentru a evita acneea cauzată de factori interni care ajung să fie interni. 

„Factori externi, de exemplu, să iei acnee de la machiaj. De asta nu oricine poate să facă machiaj, de asta nu poți să lași pe oricine să te machieze.”, a spus Thea Haimovitz. 

Beauty blender – eu îi spun dătător de acnee. Buretele ăla e foarte frumos, nu zic nu, dar în zona profesioniștilor nu are ce  căuta decât dacă ai de unică folosință, un sac. Nicio problemă... îl folosești și îl arunci. Dar folosit, spălat, refolosit, niciodată. Dacă ești la tine acasă îți asumi și igiena tenului tău și a buretelui și a tuturor celorlalte accesorii de machiaj, dar într-o cabină de machiaj nu are voie să existe bureți refolosiți.

De multe ori nu este vina make-up artiștilor. Este vina celor care nu asigură necesarul de bureți. Nu înțeleg importanța machiajului. Lucrul ăsta se întâmplă în continuare. Eu sunt uimită.”, a spus Mirela Vescan. 

3. -imagine fara descriere- (mirela-vescan-si-thea-haimovitz_28163000.jpg)

Acneea trebuie tratată și din exterior și din interior

„Unul dintre proiectele din 2024 este să ne axăm pe tineret, adică acnee până în 14-16 ani. Este nevoie de analize, inclusiv analiza florei de pe față. Pielea de obicei îți vorbește singură și îți spune dacă este bine sau nu. Imediat o vezi și știi dacă are probleme sau nu. O vezi că nu are putere, vitalitate, are o culoare de pământ care nu susține vitalitatea și nici bucuria și cu siguranță nu susține sănătatea.

Odată ce acneea se instalează, de acolo nu mai e ușor pentru că ea reprezintă o stare a corpului care e foarte bine închegată și îmbibată cu o situație a fetei. Mai adaugi nemulțumire, nefericire, pubertate, colegii din clasă care sunt răi și își dau cu părerea la adresa ta. Ai primit de fapt rețeta pentru care acneea nu ar putea fi tratată niciodată. Ea este o boală care atunci când apare nu apare să treacă. Ea apare și stă.", a spus Thea Haimovitz. 

 

VEZI ȘI: Acneea nu se tratează doar pe piele: explicația din spatele ei. Thea Haimovitz avertizează: Dacă începe într-o zonă, pregătește-te, pentru că migrează

Thea Haimovitz a subliniat, în ediția de astăzi ”Mi-Th Influencer”, de la DCNews și DCNewsTV, că ”acneea nu se tratează doar pe piele”. ”Este considerată o boală dermatologică, pentru că se manifestă pe piele, dar cine se ocupă de tratamentul ei doar pe piele, nu va ajunge la un rezultat rapid. Poate unele pot fi prinse în fașă, poate unele situații chiar se referă doar la piele” a punctat Thea Haimovitz, care a ținut să precizeze ritmul de dezvoltare al copiilor de astăzi: ”Acneea apare la 8 ani sau la 10 ani. Am pacienți!”. Conform specialistului, și stările de acasă, în care părinții nu se înțeleg, favorizează apariția acneei. ”Dacă mai faci și sport, dacă mai mănânci și carne, care este plină de hormoni - de câte ori mănânci carne, mănânci hormoni-, ajungi la o exprimare violentă a pielii, pe domeniul acneei” a punctat Thea Haimovitz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel