Greșeala care poate să vă îmbătrânească cu 10 ani. Olga Barcari: Cel mai important să meargă pe două chestii
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @milanmarkovic
FOTO: Freepik @milanmarkovic
Olga Barcari a vorbit la Pastila de Frumusețe despre alegerile greșite pe care le putem face când schimbăm culoarea părului.

Schimbarea tunsorii și a culorii părului sunt printre cele mai la îndemână metode prin care putem să aducem un strop de inedit în ceea ce privește aspectul exterior în rândul tuturor, atât femei, cât și bărbați.

Dacă tunsoarea o alegem în funcție de forma feței, pentru alegerea culorii trebuie să mergem pe tonul pe care îl are tenul nostru.

”După ten. Simplu. Pielea, ea spune totul. Dar de multe ori și pielea se dă după culoare. Dacă te decolorezi , ai culoare mai rece, imediat se schimbă. Pielea, dacă puțin măslinie, poți să duci clienta într-un gri perlat  roze, bejuliu. Să-i dai ceva cât să-i placă, oricum o să plece culoarea și trebuie să o repete. Dar dacă este roz (n.r. pielea), știi sigur că alb, cât mai gri, gri metalizat îi stă foarte bine.

Am observat eu, o dată am făcut o greșeală și i-am făcut unei cliente la 60 de ani sau nu, 50 și ceva de ani, o culoare de gri i-am adăugat 10 ani, dar sunt și cliente care își doresc griul ăla indiferent, poate se machiază după aceea. Nu este foarte bine”, a explicat Olga Barcari, celebrul hairstylist, în emisiunea Pastila de Frumusețe de la DC News, Spectacola și DC Medical.

Cele două direcții importante

”Cel mai important să meargă pe două chestii. Eu merg pe două premise: să dau cât mai puțini ani clientei și să o fac sexy, că de asta vine la mine, că nu vrea ea să își schimbe părul, să dea niște bani, pur și simplu.

Să fie sexy,  vrea să fie atrăgătoare, vrea să cucerească. 50% noi cucerim cu părul. Părul este primul impact pe care îl vede un bărbat și după aia restul.

Cum ești? Cum te machezi, cum te îmbraci, pe personalitate, gândire ș.a.m.d. Dar prima dată este părul. Ba mai mult, dacă te uiți în istorie vezi că părul este o unealtă de sexualitate.

Femeile aveau părul, erau lăsate sau aveau voie să își lase părul pe spate doar momentul actului sexual, atunci pentru că este foarte sex”, a mai spus Olga Barcari.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel