Ponta, către Dragnea: Plimbați-l pe Băsescu pe A2. E deszăpezit
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
ponta-rade-300x235
ponta-rade-300x235

Premierul Victor Ponta i-a răspuns lui Traian Băsescu cu o ironie, semn că nu ia în seamă atacurile președintelui cu privire la deszăpezire. 

"O să-l rog pe Dragnea să-l plimbe cu maşina pe preşedintele Băsescu pe A2, că el nu ştie că, după ce a fost în Germania în excursie şi nu s-a văzut cu nimeni, nu ştia că A2 a fost deszăpezit şi să-l plimbaţi cu maşina, domnu' Dragnea, că sunteţi cunoştinţe vechi", i-a spus Ponta lui Dragnea, în debutul şedinţei BPN al PSD, scrie Mediafax.

Premierul a ținut să-i mulțumească lui Liviu Dragnea cu privire la modul în care a gestionat acțiunile de deszăpezire și a adăugat că "după nervozitatea preşedintelui Băsescu, îmi dau seama că ne-am făcut bine treaba".

Traian Băsescu a comentat, la finalul ședinței CSAT, că "mascarada televizată a comandamentelor nu face decât să fie o acoperire pentru banii nemeritaţi şi nemunciţi care vor fi daţi firmelor clientelare, iar în locul lor au fost scoase Armata şi Jandarmeria. Aş propune Guvernului să constate neîndeplinirea contractelor şi să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei".

Victor Ponta a subliniat, luni, răspunzându-i lui Traian Băsescu, că "faptul că Armata a intervenit să salveze viaţi omeneşti - lucru pe care domnul Băsescu nu îl ştie după nouă ani de mandat, habar nu are că Armata trebuie să intervină să salveze vieţi omeneşti, nu să deszăpezească, dar de unde nu e, n-ai de unde să ceri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel