Dan Ilie Morega, cerere de ultimă oră: Expertiză medico-legală la psihiatrie. Acesta s-a răzgândit și suține că nu avea discernământ
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Dan Ilie Morega își dorește să meargă la psihiatrie pentru a face o expertiză medico-legală care să demonstreze că nu avea discernământ atunci când a fost prins fără permis. 

Cerere de ultimă oră înaintată de fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins de cinci ori la volan, deși avea permisul suspendat. Baronul de Gorj solicită judecătorilor permisiunea de părăsi domiciliul, respectiv vila din Baia de Aramă, acolo unde își execută arestul la domiciliul.

Potrivit unor surse, acesta își dorește să meargă la psihiatrie pentru a face o expertiză medico-legală. Astfel, dorește să demonstreze că nu ar fi avut discernământ când s-a urcat în repetate rânduri la volan, deși nu mai avea acest drept. Inițial Dan Ilie Morega a susținut că avea voie să conducă, că se simțea bine din punct de vedere psihiatric, iar apoi s-a răzgândit. Tocmai, în cazul în care se demonstrează că nu avea discernământ, atunci ar putea scăpa cu o condamnare ușoară. El este cercetat pentru că a condus în repetate rânduri fără un permis de conducere valabil, dar și pentru violențe după ce a agresat o jurnalistă care a intrat în biroul său, conform Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI:

Dan Morega ajunge la 7 dosare penale după ce a agresat o jurnalistă Digi24. Ieri avea 6

Procurorii cer arestarea lui Dan Ilie Morega, după ce fostul prefect de Gorj a ajuns la al 7-lea dosar penal

În Motru se plantează palmieri, deși e invazie de ploșnițe. Val Vâlcu: Mi se pare normal să pui palmieri pentru Jaguar - Video în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel