Denis Hanganu, despre banii încasați în urma serialului Clanul: "Nu mi-am luat nici casă, nici mașină. Nu m-am îmbogățit"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Denis Hanganu (Clanul)
Sursa foto: Facebook Denis Hanganu (Clanul)
Denis Hanganu a vorbit despre încasările pe care le-a avut în urma serialului Clanul , în care a interpretat rolul lui Tudor Achim, personajul principal.

"Nu mi-am luat nici casă, nici mașină. Oricum eu sunt mai chibzuit, îndrăznesc să spun chiar econom. Țin de bani sau încerc să-i investesc inteligent. Dar eu sfătuiesc oamenii să dea la teatru, să urmeze meseria asta, dacă sunt pregătiți să facă față și tuturor dezavantajelor care vin la pachet odată cu alegerea asta.

Pentru că da, nu m-am îmbogățit după Clanul. Bineînțeles că proiectele în cinematografie sunt mult mai bine plătite decât cele din teatru. Categoric, sunt niște avantaje. Te lansează asta sau te face să ai o sustenabilitate financiară pentru mai mulți ani? Nu. Cam astea sunt cele două răspunsuri sincere pe care pot să ți le dau.

Tot timpul am avut chestia asta și cred că eu ca om nu pot să scap de grija asta. De fiecare dată când se încheie un proiect, parcă te apucă o stare de anxietate, gândindu-te ce faci după. Pentru că proiectele în actorie au caracter subiectiv, alegerile sunt subiective. Din păcate, între muncă și succes nu e o ecuație direct proporțională", a spus Denis Hanganu, într-un interviu pentru cancan.ro.

Cum a fost încheierea filmărilor pentru actorii din Clanul

"Să știi că nu s-a plâns atât de mult. Cred că pe interior s-a plâns, în sensul în care ne-am rodat foarte bine, dar știm că e un proiect. Cred că asta e frumusețea, că fiecare protagonist, alături de întreaga echipă, e un profesionist desăvârșit. Vorbesc aici incluzându-i și pe cei din spatele camerelor. La final, doar ne-am bucurat unii de alții, n-a fost chiar cu râuri de lacrimi. Dar a fost un moment special și foarte frumos, pentru că au fost doi ani, 52 de lungmetraje, dacă stăm să o luăm așa. Sunt patru sezoane, a câte 13 episoade, a câte două ore, ies exact 52 de lungmetraje. Eu, personal, am avut 961 de secvențe în Clanul. E o muncă absolut colosală și cred că ulterior o să simțim că s-a terminat proiectul", a mai spus actorul.

Ultimul episod al serialului Clanul a fost difuzat luni, 13 mai, la PRO TV.

Clanul este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. Serialul reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă, în care poate fi descoperită lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel