Obama, apărat de 9000 de polițiști în Indonezia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
obama
obama

Autoritățile indoneziene au luat măsuri speciale de securitate sporite, cu ocazia vizitei președintelui SUA, Barack Obama.

Aproximativ 9.000 de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi pentru menţinerea securităţii în timpul primei vizite a lui Barack Obama la Jakarta în calitatea de preşedinte al SUA.

Şeful poliţiei rutiere din Jakarta, Royke Lumowa, a declarat că străzile pe unde va circula convoiul preşedintelui SUA vor fi închise traficului şi vor face obiectul unor măsuri de securitate speciale.

"Traseul va include zona Halim şi Palatul de Stat, pe şoseaua Semanggi. Ulterior, convoiul prezidenţial american se va deplasa de la Palatul de Stat la Hotelul Shangrila. A doua zi, Obama va vizita Moscheea Istiqlal şi Universitatea din Indonezia. Obama va merge la cimitirul eroilor Kalibata, iar de acolo direct la aeroport", precizează Royke, adăugând că au fost mobilizaţi 4.000 de poliţişti rutieri.

Barack Obama a ajuns marţi în Indonezia, de unde va fi nevoit să plece miercuri, cu câteva ore mai devreme decât programul prevăzut, din cauza riscurilor legate de norii de cenuşă eliberaţi de vulcanul Merapi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel