Monica Pop, operată: A durat șase ore și jumătate. Nu pot să cred că e posibil așa ceva!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Monica Pop
Monica Pop
Monica Pop a vorbit deschis despre o intervenție chirurgicală de șase ore și jumătate.

Întrebată la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale difuzată duminică, 30 decembrie, ce amintire urâtă din 2018 și-ar dori să arunce la gunoi, Monica Pop a răspuns astfel: „O intervenție chirurgicală pe care am avut-o. A durat șase ore și jumătate. Aș vrea să nu mai trec niciodată prin așa ceva, nici eu, nici altcineva, dacă se poate. E greu de uitat. Simplul fapt că scrii pe o hârtie și arunci la gunoi nu cred că te poate detașa de anumite amintiri. Nu pot să cred că e posibil așa ceva".

„A fost a patra operație. A fost și cea mai grea. A durat mult. Toate intervențiile pe abdomen, în general, nu sunt ușoare. Nici pentru chirurg, nici pentru pacient. Totul e să nu te lași. Trebuie să încercăm să depășim", a spus Monica Pop.

„Societatea poate trăi fără oricine, dar nu fără doctori. Nu se poate fără. E foarte important să pui un om care să se priceapă și să facă ceea ce trebuie", a precizat, la Antena 3, Monica Pop.

„Nu am făcut tratamente naturiste, nu sunt împotriva lor, doar împotriva sfaturilor pe care le dau unii”, a mai spus aceasta.

Citește și: Monica Pop: Aveți probleme cu ochii? ATENȚIE dacă faceți copii

Citește și: Greașeală enormă când faceți poze. Monica Pop, semnal de alarmă




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel