Mircea Valentin este noul vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea
mircea

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele privind numirea lui Mircea Valentin în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei şi a lui Gyerkó László în funcţia de consilier de concurenţă.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul privind eliberarea din funcţie a lui Mircea Valentin, consilier de concurenţă, membru al Plenului Consiliului Concurenţei, ca urmare a demisiei acestuia, informează Preşedinţia.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul de numire a lui Mircea Valentin ca membru al Plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de vicepreşedinte.

Preşedinţia mai informează că preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul pentru numirea lui Gyerkó László ca membru al Plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de consilier de concurenţă.

Preşedintele va participa, marţi, la ora 12.00, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei de către Mircea Valentin şi în funcţia de consilier de concurenţă de către Gyerkó László.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel