Mihai Tudose, pus la punct de Mario de Mezzo după un derapaj grav: Limbajul ăsta de Brăila sau Galaţi nu merge la o televiziune naţională!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Mario de Mezzo (PNL) l-a pus la punct pe Mihai Tudose (PSD) după ce acesta a avut un nou derapaj grav în direct la TV.

După o discuţie pe tema scumpirilor la energie şi a facturilor pe care românii vor trebui să le plătească la iarnă, Mihai Tudose a intervenit în stilu-i caracteristic. Iată ce a spus Mihai Tudose şi care a fost reacţia lui Mario de Mezzo: 

Mihai Tudose: "Deci eu am înţeles din spusele celor doi colegi de emisiune că problema cu gazele şi cu energia în general în România este datorită faptului că USR-ul este supărat că nu le facem noi jocul - şi le doresc succes cu AUR în continuare, nu vă facem jocurile - iar celălalt distins domn pe care eu nu-l văd pe televizor că mă obturează o cameră înţeleg că e foarte deranjat că nu merg lucrurile în energie acum fiindcă nu ştiu cine de la noi acum trei ani nu ştiu ce chestie a făcut cu nu ştiu ce treabă. Că acum zece ani domnul Şova nu ştiu ce a făcut. Oamenii ăştia sunt normali la cap?".

Mario de Mezzo: "Dumneavoastră aţi cerut drept la replică şi m-aţi insultat spunând că nu sunt normal la cap. Să vă spun că sunt foarte normal la cap şi limbajul ăsta de Brăila sau Galaţi merge la Brăila sau Galaţi, nu merge la o televiziune naţională cu 'normal la cap sau nu'. Sunt foarte normal la cap!".

Mihai Tudose, mesaje care se bat cap în cap despre moțiune

PSD a transmis semnale contradictorii în ceea ce privește moțiunea de cenzură și, respectiv, raportatea la disputa PNL-USR. Acest lucru a confuzat electoratul partidului, permițând apariția unor zvonuri și lansarea unor acuzații de blat cu PNL sau de negocieri secrete cu președintele Iohannis.

Un exemplu de comunicare cu dublu discurs pe această temă importantă a fost dat chiar de vicepreședintele PSD, fost vicepreședinte ProRomânia, Mihai Tudose.

După ce, marți, Mihai Tudose, europarlamentar PSD, a zis că parlamentarii partidului său nu vor susține moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS-AUR, ba chiar a dat argumente din istoria recentă pentru a explica strategia, miercuri s-a sucit: parlamentarii PSD votează moțiunea adversarilor politici.

”Îmi aduc aminte de anul 2017 când PSD și-a dat jos Guvernul, iar USR nu a votat acea moțiune. Pe logica lor înseamnă că erau pe mână cu Dragnea. Acum, PSD nu se alătură demersului lor (n.r. - să voteze PSD moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR), ca USR să vină înapoi și să nenorocească țara. Noi nu vrem să rezolvăm cearta dintre USR și Cîțu”, spunea Mihai Tudose, marți seară, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Două zile mai târziu, Mihai Tudose s-a sucit

”PSD a spus și ne menținem părerea: cum ajunge moțiunea lor în Parlament (n.r. - a celor de la AUR și USR-PLUS) o votăm. Nu putem să depunem și noi o moțiune, astfel încât să fie două. Este fără doar și poate că le vom vota moțiunea. Toți parlamentarii PSD vor fi prezenți și vor vota moțiunea”, a zis Mihai Tudose, miercuri seară, la România TV, în emisiunea Lilianei Ruse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel